Scene2

Adresse

Scene2
Nørregade 40
3730 Nexø

Kontaktperson:
Ann Sonne-Hansen
scene2teater@gmail.com

+45 51906803

Bestyrelse:
Anne Langskov
Camilla Steimel
Bo Cassius Noer Sandberg
Carsten Johannesen
Maria Røjbek (kasserer)
Cecilie Sonne-Hansen
Ann Sonne-Hansen (formand)

Scene2

Scene2 er en lille teaterforening, der har til formål at fremme kulturinteressen i Nexø. Vi har 2 dramagrupper i huset. Mandage for unge over 12 år, onsdage for børn op til 12 år. Vores mål er at styrke medlemmernes personlige og kunstneriske udvikling, at stimulere og fremme teaterinteressen, at være forum for seriøst arbejdende amatørteater.

Til drama bliver trænet i improvisation, historiefortælling, karakterarbejde, stemmebrug, kropssprog og skuespillernes fysiske og psykiske nærvær. Vi hygger os og har det sjovt, men arbejder også seriøst på at lave nogle gode og spændende forestillinger.

Kontingent 200 kr. pr. år i medlemskab – dette gælder også for eventuelle støttemedlemmer.

Nexø teater laver også andre arrangementer som f.eks. fællessang. Derudover kan huset lånes til koncerter, foredrag, dukketeater mm. Hvis dette har interesse, så skriv til formanden og lav en aftale.

Teateret har fungeret som teater siden 1980. I mange år (80’erne og til midt 90’erne) var Scene2 meget aktiv, især med voksenteater. De sidste 15 år som børne-og ungdomsteater. I mange år har teatret heddet “Det lille hus”, men i 2019 skiftede vi navn til Nexø teater.

Kommunen ejer bygningen og står for udvendig vedligeholdelse.
Der er plads til ca. 45 publikummer. Foreningen Scene2 bliver drevet af frivillige kræfter.

Scene2

Scene2