Onsdag den 24. november kl. 10.00 vil Nexø Torv myldre med glade børn. De er blevet inviteret af Nexøs Hjertevenner til at pynte byens lille juleskov. Børnene har lavet en masse fint pynt af genbrugsmaterialer og præcis en måned før juleaften mødes de for i fællesskab at pynte træerne på Torvet.

Borgerforeningen og Nexøs Hjertevenner står i år for opgaven med at skabe dejlig julestemning på Torvet i Nexø. I stedet for ét stort juletræ kommer der i år en fin lille juleskov med julepynt af genbrugsmaterialer. Scenen bliver indtaget af nisser og springvandet forvandlet til et kalenderlys. Men hvem ved, måske har de kreative sjæle også fundet på andre spændende ting.

En ting er sikkert. Fredag den 26. november kl. 16.00 skal alt være klar, for da kommer julemanden og hans underjordiske hjælpere forbi for at tænde alle de smukke julelys, først på Julemarkedet og efterfølgende på Nexø Torv. For at fejre den glade begivenhed vil der, traditionen tro, blive sunget et par julesange og uddelt slikposer til børnene på torvet.

TILBAGE TIL NYHEDER